Slaapkamer
Slaapkamer
Balkon
Sauna
Sauna

Onze partner

Deze B&B biedt een unieke vakantie omgeving met deze vrijstaande woonboerderij op een magnifieke kavel van ca. 1024 m2 groot. Het biedt ongekende mogelijkheden, waaronder wellness, massages, golfbaan en natuurgebied de slikken. Dit bijzondere ensemble heeft een rijke geschiedenis en is gelegen in Melissant op het eiland Goeree-Overflakkee, een eiland van kust, rust, natuur en ruimte.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Fietsenstalling
Golfbaan
Huisdieren niet toegestaan

De kamers

De Bed & Breakfast beschikt over 5 verschillende kamers:

  • Par overloop kamer (21 m2) - Deze kamer is geschikt voor maximaal 2 personen en heeft twee losse 1-persoonsbedden. Dit verwijst naar de doorgangsfunctie van de kamer, waar gasten doorheen kunnen lopen naar hun eigen kamer.
  • Eagle kamer (16 m2) - Deze kamer is geschikt vor maximaal 2 personen. Nette kamer voorzien van Boxspring 2,10 meter, Smart tv, koelkast, Nespresso-apparaat, waterkoker en thee.
  • Condor kamer met balkon (21 m2) - Deze kamer is geschikt voor maximaal 2 personen. Deze 2 persoonsslaapkamer is voorzien van een 2 persoons bed van 180cm X 200cm. De kamer bevindt zich aan de voorkant van in het huis en heeft 2 openslaande glazen deuren naar het balkon die een prachtig uitzicht geven. De badkamer heeft een regendouche / toilet en wastafel. Badhanddoeken en bedlinnen zijn aanwezig.
  • Triple bogey kamer (21 m2) - Deze kamer is geschikt voor maximaal 3 personen. Dit is een prachtige kamer met badkamer, kingsize bed en smart tv met geweldig uitzicht op de paarden. De zonsopgang zien opkomen met uw hoofd op uw kussen.
  • Bogey kamer (36 m2) - Deze kamer is geschikt voor maximaal 3 personen. Deze kamer is uitgerust met een meubel voor uw kleding, een groot 2 persoons bed. U kunt vanuit uw bed door het kleine raam de tuin zien, deze kamer is gezellig en knus met een ruime badkamer met bad / regendouche / toilet en wastafel. Badhanddoeken en bedlinnen. Derde bed is een comfortabele zitbank die omgebouwd is tot een twijfelaar bed indien u boekt voor drie personen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Golfbaan Catharinenburg

Aan de B&B ligt Golfbaan Catharinenburg. Deze golfbaan beschikt over een 18 holes par 72, een 18 holes par-3 golfbaan en een les- en oefengedeelte met royale drivingrange, putting greens, chip- en pitchveld en zand- en grasbunkers.

Overige faciliteiten

Wifi, gedeelde keuken, dagelijkse schoonmaak, publieke lounge, lunchpakket mogelijk, rookvrije accommodatie, wasmachine, fietsenstalling en openhaard.

Picknick gebied, terras met zon, barbecue faciliteiten, tuin, terras, parasols, spellen kamer, parkeerplaats voor invaliden, privé parkeerterrein.

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl