Freigeist Northeim
Freigeist Northeim
Freigeist Northeim
Freigeist Northeim
Freigeist Northeim

Onze partner

Een boshotel voor natuurliefhebbers en denkers. Want hier, midden in het Northeim Wieterwald, 15 minuten ten noorden van Göttingen, een uur ten zuiden van Hannover, is er veel frisse lucht en vrije ruimte. Overnachten uitzicht op het bos en verse streekgerechten proeven in het restaurant. De romantische ligging van het hotel Northeim in het bos, een verse en gevarieerde keuken en natuurlijk het fantastisch mooie terras aan de karpervijver bieden DE perfecte locatie voor uw vakantie in het bos! Het hotel ligt op iets minder dan 4 uurtjes rijden van Arnhem (377km).

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Tennisbaan
Restaurant
Receptie
Parkeren
Huisdieren toegestaan

Hotelkamers

Bij het bos midden in de natuur laat u het leven van alledag achter u en komt u tot rust in de natuurlijke omgeving van het hotel. Geniet en ontdek de 62 tweepersoonskamers in 2 categorieën; Double en Double Large. Verschillende maten, maar dezelfde uitrusting.

Double kamers:
De tweepersoonskamers van 19 vierkante meter hebben een moderne badkamer met douche, hoogwaardige matrassen uit de LaPur Collection by Breckle, smart-tv, wifi, telefoon, L:A Bruket-cosmetica, kluis en een minibar.

Double Large kamers:
De 22 tot 25 vierkante meter grote Double Large kamers met hun kamerhoge ramen en uitzicht op de natuur hebben ook een moderne badkamer met douche, hoogwaardige matrassen uit de LaPur Collection by Breckle, flatscreen-tv, wifi, telefoon, L: Een Bruket-cosmetica, een kluisje en een minibar.

Gastronomie

Laat u verwennen in het WALDWERK-restaurant! Het wild komt rechtstreeks uit de Hardenberg, kruiden komen deels uit het Wieterwald voor de deur, het eigen kruidenbed of regionale partners. De streekboer Penk uit Moringen om de hoek voorziet het restaurant van groenten. Lokale ingrediënten hebben veel voordelen: ze smaken bijzonder goed, zijn beter voor het klimaat door de korte transportroutes en we ondersteunen de landbouw in de regio. 

Het restaurant is ook lid van de coöperatie FairBio, een initiatief van biologische producenten, boeren, retailers en consumenten met een passie voor de natuurvoeding en biologische markt.

Omgeving

Overnachten midden in de natuur - combineer uw bezoek aan ons in het Wieterwald met de Landesgartenshow in Bad Gandersheim, 25 km verderop, en laat u inspireren door de natuur en de flora aldaar. Trakteer uzelf 's avonds op culinaire hoogstandjes in restaurant WALDWERK en gebruik de locatie van ons hotel de volgende dag voor een uitstapje naar het Harzgebergte.

Het Golfresort Hardenberg ligt op 14 minuten rijden van het hotel (4,7km)

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl