drink
eetzaal
hethotel
kussen
ring

Onze partner

Het magische hotel in het Duitse Oelde waar al 200 jaar gasten van over de hele wereld komen, ligt op zo'n 2,5 uur rijden vanaf Arnhem. In het stijlvolle luxe hotel is het heerlijk genieten. Het hotel beschikt over mooie kamers, een wellness van 120m2, een uitstekend restaurant om heerlijk samen te tafelen en een prachtige prive tuin om even te genieten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Stoomcabine
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Lift

Hotelkamers

Het hotel heeft prachtige kamers met grote bedden en alles wat u nodig heeft. Er wordt een kamer aangeboden en dit kan voor 1- of 2-persoonsgebruik. De kamers zijn ontworpen om u een luxueus en comfortabel verblijf te bieden en bieden een perfecte mix van stijl, elegantie en moderne voorzieningen.

Faciliteiten in het hotel

Wellness
Met een oppervlakte van 120 m2 is de wellnessruimte in het hotel een ware oase voor lichaam en geest. Ontsnap aan het dagelijkse leven en geniet van deze magische omgeving. Ongeacht het onvoorspelbare weer in Duitsland kun je het hele jaar door zwemmen in het binnenzwembad met een perfecte watertemperatuur van 38 graden. Geniet en verwen uzelf omringd door exotische planten op de comfortabele ligstoelen en banken, dagelijks van 10.00 uur tot middernacht.

Het restaurant
Laat u meenemen op een betoverende reis vol aroma's, texturen en smaken. Of u nu besluit om een ​​romantisch diner voor twee te houden, een elegant privé-evenement te organiseren of gewoon te genieten van een speciale maaltijd, ons luxe hotelrestaurant belooft een ongeëvenaarde eetervaring.

Verder geniet u in het hotel van een prachtige tuin, beschikt het hotel over een gratis privéparkeergelegenheid, een gemeenschappelijke lounge en een terras.

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl