Slaapkamer
Badkamer
Restaurant
Slaapkamer
Hotel

Hotel de Landmarke - By Flow

Gelegen aan de rand van het pittoreske Ootmarsum, biedt dit hotel een serene ontsnapping in het hart van het Twentse landschap. Omgeven door drie prachtige natuurgebieden, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Slechts op een kilometer afstand vind je het historische centrum van Ootmarsum, waar cultuur en geschiedenis tot leven komen. Hotel De Landmarke combineert natuurlijke schoonheid met een rijke culturele ervaring, waardoor elke gast zich direct thuis voelt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsverhuur

Hotelkamers

Het hotel heeft 37 fijne kamers, waarvan 3 eenpersoonskamers. De kamers, smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken, zorgen voor een comfortabel verblijf. Alle bedden hebben een extra lange lengte tot 2.10 meter. Elke kamer is ruim en sfeervol ingericht, voorzien van moderne gemakken zoals gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv, en een luxe badkamer met hoogwaardige toiletartikelen.

Geniet van een goede nachtrust op de comfortabele bedden en word wakker met een prachtig uitzicht op het omliggende Twentse landschap. Voor een extra vleugje luxe kun je kiezen voor upgrade in kamertype. Of je nu voor een zakelijke reis komt of een ontspannen weekendje weg, onze kamers bieden de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen.

Restaurant

Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in het gezellige restaurant, waar je later ook kunt genieten van smakelijke streekgerechten voor lunch en diner. Lekker koken is de passie van koks. Het team van drie ervaren koks is voortdurend bezig met het creëren van smakelijke recepten. Alle arrangementen zijn inclusief 3-gangendiners, op basis van verse ingrediënten en streekproducten. Bij de menu’s serveren kunt u ook genieten van bijpassende wijnen.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over verschillende facitliteiten.

  • Fietsen: Als gast van dit hotel staat er altijd gratis een aluminium fiets met 7 versnellingen tot je beschikking. Wij hebben de mooiste fietsroutes voor je samengesteld, via knooppunten of door het hotel beschreven routes. De mooiste plekjes van Twente ga je op deze manier gegarandeerd ontdekken! Mocht je liever gebruik willen maken van een e-bike, dan staan er fijne Alba e-bikes met een groot bereik voor je klaar. Vraag ons naar de mogelijkheden voor de huur van e-bikes.
  • Lounge: Een lekker glas wijn, een boek of de krant lezen, een spelletje doen of gezellig andere gasten ontmoeten: de lounge is hét trefpunt van het hotel!
  • Zwembad: Het zwembad met kleedhokjes en ligbedden bevindt zich op de begane grond. Het bad is ca. 4 meter breed, 10 meter lang en 1,40 meter diep. De watertemperatuur is heerlijk: 29ºC. Veel gasten trekken er ’s morgens al voor het ontbijt hun baantjes. Het zwembad is geopend van 7.30 uur tot 22.00 uur.
  • Sauna: Sluit je dag af en kom heerlijk tot rust in de sauna. De sauna is geopend tot 22.00 uur en gratis te reserveren (voor 1,5 uur met een maximum van 4 personen). Wij voorzien je graag van handdoeken en een verfrissend flesje koud water.
  • Zonneweide: Aan de achterzijde van het hotel vindt je een groot gazon waar je heerlijk kan ontspannen, een boekje lezen of lekker van het uitzicht kan genieten. De zonneweide is voorzien van ligstoelen en picknicktafels. Door de ligging geniet je extra lang van de zon en omdat de zonneweide direct naast het zwembad ligt, is een verfrissende duik altijd dichtbij.
Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl